Testimonials

Testimonials

Wat deelnemers over de IvM opleiding zeggen


De opleiding tot Mindfulnesstrainer aan het IvM is het mooiste cadeau qua opleidingen wat ik aan mezelf heb gegeven in 58 jaar. Ik heb de opleiding als kwalitatief zeer goed ervaren, de docenten hebben veel kennis en ervaring en wat me het meest raakte was dat ze allemaal belichamen wat ze je leren: mildheid, vertrouwen, frisse blik, vleugje humor en oprechtheid. Door de opleiding en de supervisie groei je als trainer en word je je bewuster van je eigen patronen en de keuzes die je hebt. Naarmate de opleiding vordert, verinnerlijk je steeds steviger de mooie houdingsaspecten van mindfulness.

Karen Molhoek

________________________________________________________________________________

De opleiding zit zo goed doordacht in elkaar dat je als vanzelf op een hele mooie natuurlijke manier toewerkt naar het trainerschap. Het heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik het trainerschap kan vervullen en de MBSR werkelijk belichaam als trainer. Met de IvM docenten en studenten heb ik tijdens de opleiding een belangrijk netwerk opgebouwd waar geleerd en geïnspireerd kon worden, wat ook na de opleiding van grote waarde is voor ons allen als trainers.

Greta Antuma

____________________________________________________________________________

Wat ben ik blij met mijn keuze voor dit opleidingsinstituut. Het IvM heeft als eerste opleider in Nederland de meeste ervaring en dat is te merken aan de inhoud en de begeleiding. 

Vol vertrouwen start ik met mijn Mindfulnesstrainingen!

Marc Scheffer, Deventer

_________________________________________________________________________________

De opleiding tot mindfulnesstrainer bij het IvM heb ik als ontzettend leerzaam en inspirerend ervaren. 

Een gedegen opleiding, gegeven door zeer ervaren en inspirerende docenten die het gedachtegoed goed uitdragen en belichamen. 

In de opleiding is veel aandacht voor het zelf ervaren van oefeningen en de persoonlijke ontwikkeling als mindfulnesstrainer en als mens. Doordat de opleiding verspreid was over 1,5 jaar en bestond uit meerdere lange weekends, was er echt tijd voor ontwikkeling en verdieping. 

Het IvM is absoluut een aanrader!

Josje Arnoldi

Contact opnemen

Neem contact met ons op via ons contactformulier.

Instituut voor Mindfulness
Vlietsorgstraat 15
2012 JB  Haarlem

T: 023-5834349

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze bij- en nascholingen.