Praktische informatie

De volgende opleiding start 11 november 2022

De opleiding bestaat uit vijf workshops van drie dagen, drie workshops van twee dagen en een workshop van tweeënhalve dag. Deze zijn verspreid over een periode van ca. zestien maanden. MBSR vormt de basis van de opleiding.

Aan het eind van de opleiding ben je toegerust en gekwalificeerd om zelf een 8-weekse MBSR-training te begeleiden. De opleiding wordt afgerond met een IvM-certificaat. Met het IvM certificaat kun je categorie 1 lid worden van de beroepsvereniging VMBN.

Voor de opleiding worden twee locaties gebruikt: De Poort in Groesbeek en Huis ter Kleef in Haarlem. Deze locaties ondersteunen het leerproces vanwege de sfeer en rust die er heersen. Gelegen middenin de bossen van Nijmegen, en aan de Stadskweektuin, zijn het inspirerende plekken die ook letterlijk de ruimte bieden om elkaar te ontmoeten. 


Een uitgebreid informatiepakket wordt per email  toegezonden en omvat:

  • Het curriculum van de opleiding
  • Data en plaats van de opleidingsbijeenkomsten
  • Kosten
  • Deelnamecriteria
  • Presentatie van het docententeam
  • Aanmeldformulier
  • Algemene voorwaarden

Mocht je aan de deelnamecriteria voldoen en wil je meedoen met de opleiding, stuur dan het aanmeldformulier ingevuld en ondertekend terug naar het instituut. Voldoe je grotendeels aan de deelnamecriteria, neem dan even contact met ons op voor mogelijkheden. Na aanmelding word je uitgenodigd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek met Maryvonne Verkerke, organisator van de opleiding.


Voor meer informatie en voor aanvraag van het informatiepakket kun je contact opnemen met Maryvonne Verkerke: 

T:  023–5834349   
E: info@instituutvoormindfulness.nl

Contact opnemen

Neem contact met ons op via ons contactformulier.

Instituut voor Mindfulness
Vlietsorgstraat 15
2012 JB  Haarlem

T: 023-5834349

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze bij- en nascholingen.