Nieuws


Samengaan IvM, MCK en dMS

01-03-2021

Per 1-9-2021 gaat het Instituut voor Mindfulness samen met Mindfulness Centrum Kennemerland en De Mindfulnessschool. De eenmanszaken verbinden zich al jaren aan diverse specialistische mindfulnessprogramma's. Het Instituut voor Mindfulness (2005) is het eerste opleidingsinstituut van Nederland en het Mindfulness Centrum Kennemerland (2008) het eerste mindfulnesscentrum van Nederland. De Mindfulnessschool (2013) is een expertisecentrum voor mindfulnesstraining. Maryvonne Verkerke is eigenaar van de eenmanszaken, die organisch samenkwamen het afgelopen jaar. 

Maryvonne geeft het instituut een toekomstbestendige, frisse impuls. De gerenommeerde opleiding tot mindfulness MBSR trainer blijft onze hoofdactiviteit en het overig aanbod wordt geactualiseerd. We blijven een kleinschalig expertise instituut in opleiding, nascholing en training in Mindfulness Based Programma's, met aandacht voor jouw begeleiding, verdieping en professionalisering. Onze zeer ervaren docenten blijven verbonden aan het instituut. Er komt nog meer specialisme, een nieuwe website en een nieuwe bedrijfsnaam, afgestemd op diverse ontwikkelingen in het mindfulnessveld:  

Gentleminds - Instituut voor Mindfulness 

Overname IvM

01-09-2020
Johan Tinge neemt na 15 jaar afscheid als eigenaar van zijn Instituut voor Mindfulness. Het eersteklas opleidingsinstituut, wat Johan met veel aandacht en zorg heeft opgebouwd, is per 1 september 2020 overgenomen door Maryvonne Verkerke"Met heel mijn hart zal ik het instituut gaan leiden, samen met de docenten, zodat de kwaliteit en ziel van dit prachtig mooie instituut behouden blijven."  

Het programma blijft ongewijzigd en alle docenten blijven aan het IvM verbonden. Johan Tinge doet een stapje terug, maar blijft aan het instituut verbonden en ook lesgeven. 

Contact opnemen

Neem contact met ons op via ons contactformulier.

Instituut voor Mindfulness
Vlietsorgstraat 15
2012 JB  Haarlem

T: 023-5834349

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze bij- en nascholingen.