Instituut voor Mindfulness

Studiegroep Mindfulness

STUDIEGROEP VOOR MINDFULNESSTRAINERS  
In 2022 naast online ook op locatie

Een of twee keer per maand volgt je bij ons een nascholingswebinar. Een verdieping voor je trainerschap, een mogelijkheid om te reflecteren op een specifiek onderwerp, maar ook een gelegenheid om vragen te stellen en collega's te ontmoeten. 

Een webinar van een van onze ervaren docenten of aangetrokken professionals kost 15 euro. Alle informatie lees je in de pdf van het webinar, klik hiervoor op de link. Kun je er niet live bij zijn? Kijk hem dan zelf terug voor 10 euro. Je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier. Eerdere webinars zie je onderaan de Agenda Studiegroep. 

Heel leuk wanneer je je aanmeldt! Dit kan via het inschrijfformulier onderaan de pagina.

De bijeenkomsten vinden plaats via Zoom. Een dag voorafgaand aan de webinar ontvang je een deelnamelink in je mailbox. Voor het terugkijken ontvang je twee weken later een link in je mailbox. Het minimum aantal deelnemers is 6.  

We horen graag wat jou als mindfulnesstrainer bezighoudt. Wat heb je nodig om je vak goed te kunnen uitoefenen? Welke vragen leven er bij je en op welk gebied? Waar loop je tegenaan in het werkveld en in je persoonlijk leven? Zoek je verbinding, verdieping, uitwisseling of kennis in jouw vakgebied? Wij komen graag in contact en ondersteunen je!     

De Studiegroep Mindfulness wordt binnenkort uitgebreid met een Meditatie Studiegroep en Intervisie Studiegroep.


Aanmelden Studiegroep

* Verplichte velden
Contact opnemen

Neem contact met ons op via ons contactformulier.

Instituut voor Mindfulness
Vlietsorgstraat 15
2012 JB  Haarlem

T: 023-5834349

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze bij- en nascholingen.