Instituut voor Mindfulness


Opfrissen & Mediteren

Samen stoppen en oefenen met vriendelijke aandacht

Bekijk de data in de agenda. De sessies zijn afwisselend op:
Maandag 19.30-21.30 uur
Woensdag 10.00-12.00 uur
Vrijdag 10.00-12.00 uur

Heb je behoefte om met meer kalmte in je week te ervaren? Om je persoonlijke meditatiebeoefening op te frissen en weer even samen te mediteren?

De meditatieabijeenkomsten zijn er om met regelmaat in een groep te blijven oefenen. Hierbij komt ook de toepassing van mindfulness in het dagelijks leven aan de orde. Een onderhoudende, verdiepende sessie. Hoe gaat het met de beoefening in je dagelijks leven? Met welke intentie ga je verder met meditatie?

Programma 
Op de ochtend of avond worden diverse meditaties aangeboden, waaronder een zitmeditatie. Meestal vormt ook een lichaamsgerichte meditatie (bodyscan, mindful bewegen of loopmeditatie) onderdeel van de opfrissessie. Er is ook ruimte om ervaringen met mindfulness in je dagelijks leven uit te wisselen, de inzichten én de obstakels. En natuurlijk is er volop ruimte voor rust.

Locatie 
Gentleminds, Vlietsorgstraat 15 in Haarlem.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het contactformulier.

Voor wie

De open bijeenkomst is voor iedereen die bekend is met mindfulnesstraining. 

Kosten
Voor deelnemers van trainingen van Gentleminds is een eerste opfrisbijeenkomst kosteloos. Voor deelnemers met een rittenkaart kost deze sessie 2 ritten van de rittenkaart. En voor de overige deelnemers kost de sessie € 30,00. Een losse les of rittenkaart kun je aanschaffen via de
webshop

Begeleiding
Maryvonne Verkerke  is gecertificeerd mindfulnesstrainer voor volwassenen (MBSR), kinderen en jongeren (Methode Eline Snel), (Online) Meditatieleraar, Mindful Parenting Trainer, compassietrainer (MBCL) en ACT therapeut.  

Contact opnemen

Neem contact met ons op via ons contactformulier.

Instituut voor Mindfulness
Vlietsorgstraat 15
2012 JB  Haarlem

T: 023-5834349

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze bij- en nascholingen.